Baba lehet, ha elkezdtem mensizni, de csak 3 napig tartott?
3 napja elkezdtem mensizni,legalábbis azt hittem mensi,de mára vége és inkább csak barnázás volt.Időben kezdődött(26.napon),ha holnap tesztelek kimutathatja,h.baba-e?A melleim fájnak és olyan érzésem van,mintha rendesen meg akarna jönni!
Szerintetek?
Általában milyen szokott lenni a menstruációd? Ez nagyban eltér a megszokottól?
Én még várnék a teszttel mindenesetre. Ha negatív lesz a teszt ajánlanám az orvost, vagy a köv. mens. megvárását.
Eléggé eltért a mostani az eddig megszokottól,mert eddig ált .5 napig mensizek és az első 2 napon nagyon erősen szoktam vérezni,most meg nem is volt erős meg többnyire tényleg csak barnás volt!
Egyébként nem bírtam ki és csináltam reggel egy tesztet, - lett!Csak elég nehéz elhinni,mert a melleim még mindig fájnak és a hasamban is fura érzés van!Lehet,.hogy korai volt a tesztelés?Ma vagyok a 30.napomon,a ciklusom ált 26-30 napos szokott lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!