A "tojásfehérje nyák" tapasztalása után mennyi idővel kell bekövetkeznie az ovulációnak?
Figyelt kérdés
Ugyan pontosak a ciklusaim (28-29 nap), de a peteérés meglétében mai napig nem vagyok biztos. Ma vagyok a 11. ciklusnapomon. Reggel tapasztaltam enyhén vizes állagú tojásfehérje nyákot. Szerintetek?2015. dec. 31. 11:44
1/4 anonim válasza:
Tojcsis nyak utolso napja vagy az elso nap amikor mar nincs folyas de akko ha gyereket akartok ma mar mindenkepp egy osszebujas javasolt ;D Utana 2 naponta
2/4 anonim válasza:
Igen, tojásfehérjés nyák utolsó napja. Bár ezt csak utána tudod meg mikor már elmúlt. Érdmes kétnaponta együtt lenni amíg tart ez a nyák. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából még nem akarunk, csak szeretném tudni, hogy mikor van ovulációm. Egyetlen alkalommal szoktam csak havonta ilyet tapasztalni, ha tapasztalok is. Szóval nekem amúgy nincs ilyen tojásfehérje folyásom, csak nagyon ritkán. Ezért vagyok kíváncsi.
2015. dec. 31. 14:40
4/4 anonim válasza:
nekem pozitív LH-teszt utáni reggelen volt tojásfehérjés nyákom, de csak egy hónapban teszteltem LH-val, akkor sikerült is.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!