Érezhettem beágyazódást? Jó időben voltunk együtt?
Sziasztok!
A mensim első napja december 6.-a volt... Január 7.-re nem várom. Együtt voltunk szinte minden nap, azt hiszem 23.-án nem. Viszont 27.-én estére elkezdett görcsólni a hasam, és nyomó érzést éreztem a hüvelyembe! Nagyon szeretnénk a babát, ez a 3. hónap, hogy próbálkozunk!
Szerintetek?
"Érezhettem beágyazódást?"
nem, azt nem lehet érezni.
"Jó időben voltunk együtt?"
"Együtt voltunk szinte minden nap"
?!?!?!
mondjuk ez amit a hüvelyedben éreztél elég ijesztő, nem lehet, hogy fertőzésed van vagy gyulladásod? :S
szerintem nem túl jó, hogy 32 naposak a ciklusaid, méred a hődet, van peteérésed? ha van, akkor nyilván van bőven esély
Nem értem miért lenne baj, hogy 32 naposak a kérdező ciklusai. Semmit nem jelent.
Lehet érezni a beágyazódást, én éreztem. Lehet kedves 4-es, hogy te nem de ez nem azt jelenti, hogy nem is létezik olyan.
Kérdező!
Még van 8 nap a nem vártig szerintem korai lenne beágyazódásnak. Ha minden igaz akkor még csak a 4. Dpo-n vagy, ha sikerült a megtermékenyítés akkor még csak úton van a méhed felé.
32 napos ciklus teljesen normális :)
Van aki érzi,vagy utólag gondolja,hogy na ez volt az..van aki nem!
De mondjuk ez a nyomó érzés a hüvelyben nekem is van,ha megvan..olyankor szabályosan majd leszakad. De engem amúgy is megvisel.
Majd kiderül:) ha mindennap együtt voltatok,akkor jó időben voltatok együtt :D :D
3-as vagyok,4-es de igenis lehet érezni!
Én mindegyik babával éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!