Cickafark teától enyhébb ovulációs tünetek? Tapasztalta más is?
Eddig elég fájdalmas, kellemetlen szúró-feszítő érzést éreztem ovulációkor, 1 napig eléggé, majd másnap enyhébben. A folyásom is másmilyen volt ilyenkor, nyúlós, átlátszó. 2 hétig ittam a cickafark teát, és most amikor az ovulációnak kellett volna lennie, alig éreztem valamit. A folyásom sem volt most olyan, mint szokott. Viszont ezt a kis feszítő érzést még most is érzem időnként, pedig még szombaton volt, amikor azt hittem, "na most van ovu".
Más is járt így? Ja, és ma pedig fehér krémes folyásom lett, ami nem is volt egyáltalán nekem mostanában. (Legutoljára 1. terhességem alatt volt szinte végig).
Most felborította a ciklusomat a tea? Nem is nagyon tudom, hogy mikor kellene így palástfű teára váltani....
Es ez is "normalis" ovud folyas? :)
Azert iszom a cickat, mert elso terhesseg elotg is mindig nagyon ereztem, egyutt is voltunk, de majdnem 1evig mrgsrm jitt ossze. Aztan elkezdtem a teakat, es nagyon hamar osszejott a baba. Akkor gondoltam arra,h esetleg peteeresem van, csak tuszorepedes nincs. Gondoltam most egybol elkezdem,nem varunk. Remelem "rosszat" nem tesz a ciklusomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!