Magas progeszteron?!
Sziasztok,
Az előző ciklusom volt az első clostis hónapom, a 18.napon voltam vérvételen, és a progeszteron szintem 190 volt. Vitamint szedtem csak a clostin kívül. 3 érett tüszőm volt, hogy megrepedt e mind a 3 azt nem tudom sajnos. Ha netán mind a 3 megrepedt, elképzelhető hogy azért ilyen magas az értékem?
Orvoshoz holnap este megyek.
Szia, köszi a választ ☺
Voltam ma dokinál, azért ilyen az értékem mert két tüszőm is megrepedt☺ Tesztet csináltan valamelyik nap és negatív lett. Ez a hónap is clostis, most is van 2 tüszőm, pár nap múlva lesz pém. ☺
Köszi a választ.
25-ére nem várom, meglátjuk, majd írok.
Drukkolok neked, hogy a 3. clostis hónap sikeres legyen! Téged folyamatosan figyel a doki uh-val a ciklus során minden hónapban a closti miatt? Én most az elsőben voltam 2x, minden ok volt, nem lettem cisztás. Felírt még 2 havi adagot, és mondta hogy szedjem be, uh-ra nem kell már jönnöm, mert ha az első hónapban nem okozott gondot, a többiben sem fog. Nekem ez fura, mert mindenhol azt hallom, hogy clostit csak folyamatos uh-s peteérés követés mellett lehet szedni a hiperstimuláció veszélye miatt.
Mizujs veled kedves utolsó??
Amúgy igen, ez a 3. Clostis hónapom, és mindegyikben voltam uh-n. Igaz csak a peteérést figyeli, a tüszőrepedést nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!