Lehet a barátnőm terhes?
20. án ki elégitettük egymást a barátnőmmel (nem raktam be szóval nem volt aktus)..(ez 2 óra fele történt).. Én elélveztem és nem készitettünk oda semmit amire rá élvezhettem volna így hát kénytelen voltam a kezembe élvezni (ami fröcsögött a nadrágomra is és a barátnőm kezére is) természetessen utánna ki mentünk a nadrágomat lemostam és alapossan kezetmostunk.. majd este éjfél fele megint alakultak a dolgok és elösször kézzel történtek a dolgok... de aztán rá ült és smároltunk (nem élveztem el akkor éjjel) de 2 szer valahogy még is betalált a lyukba... nem volt bent 2 másodpercig mert nem volt gumi nálunk...
De most kéne hogy megjöjjön neki.. pár napja csak görcsöl a hasa mint ha menstruálna de nem vérzik.... azt mondja ideges és rosszul is volt..
Lehet hogy valahogy teherbe eset??
kérlek segittsetek és ne viccelődjetek... nagyon megvagyunk rémülve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!