Nagy a valoszinusege a teherbeesesnek?
baratnommel nem vedekeztunk egyik alkalomkor ,tudom felelotlenek voltunk nem kell minden 2. embernek leirni.
16.-21. eig volt meg neki es 23. an voltunk egyutt ugy hogy max 5 percig volt bennt.Elotte egy oraval kielegitett majd furodtem es wc n is voltam.Mennyi lehet az eselye igy?
dehogy
alig volt benne par percig azert hagytuk abba mert lelankadtam
Valószínúleg nem, de a ciklus 8. napja már "veszélyes", én nem játszanék a tűzzel.
Hány naposak a ciklusai? (A menstruáció első napjai hány napra vannak egymástól? Hogy hány napig vérzik utána, az édes mindegy...)
Ajjaj, nagyon nem érted ezt még.... :(
Hány naponta jön meg neki? 28? 32? Nem mindegy, mert minél hosszabb a ciklusa, annál kisebb az esély terhességre, és minél rövidebb, annál nagyobb...
Kedves utolsó, az esély nem nulla, mivel az előváladékban lehet életképes spermium és a ciklus 8. napja már közelít a fél időhöz a spermiumok lehetséges élettartamával összeadva.
Én is azt mondom nagyon minimális az esély, de sajnos nem nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!