Most ezt hogy érthette? Eddig pont ő nem akart gyereket!
Ne akarjatok gyereket egy gyerekes kapcsolatba!
Ne itt kérdezz már, könyörgöm! Ha gyereket akarsz viselkedj előbb felnőtt módjára!
Egy felnőtt megbeszéli, nem hallgat mint a kuka. Azt is, ha még nem akar.
Egy ilyen kapcsolat nem alkalmas a gyerekvállalásra.
Szia!
Szerintem neki most jott el az a bizonyos ido. En s helyedben beszelnek vele hogy varjatok par honapot. Azt tartsd szem elott hogy lehet nem fog elsőre sikerulni. Sok szerencset
Egy normális kapcsolat szerintem úgy működik, hogy miután komolyra fordul a dolog, letisztázzátok ki mit szeretne az élettől. Család, gyerek, karrier, lakás, ház, autó, stb...
És ha azok a bizonyos fontos jövőbeni tervek közösek van értelme a továbbiaknak.
Ez nálatok kimaradt.
Leülni beszélgetni. MEGBESZÉLNI!!
Üljetek le, beszéljétek meg. Egy kis életről van szó, egy emberkéről, nem egy háziállatról.
De nem érted.
Ahol a kommunikáció nem megy, oda nem való gyerek.
És nálatok nem megy, mert itt kérdezed, ahelyett hogy oda állnál elé: drágám, ezt hogy értetted?
Egy tini párkapcsolatban ez még elmegy, hogy a barátnőidet (vagy idegenek) kérdezgeted, hogy "jaj, szerintetek tetszem a Sanyinak? Vajon ezt hogy értette? Mit gondol ilyenkor egy férfi?"
Mindegyik mást!
Szia
Hogy all a dolog, tudtatok beszelni?
2.es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!