Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mar a bolondulas jele?...

Ez mar a bolondulas jele? Tenyleg nincs ott egy masodik csik?

Figyelt kérdés

Bocsanat lanyok, tudom, hogy millioegy ilyen kerdes van, de mar tobb, mint 2 eve vagyunk rajta a dolgon, mind a ketten egeszsegesek vagyunk (en hosszabb ciklusokkal). Ha minden igaz, most vagyok a 15. dpo-n, ma reggel teszteltem (igaz, hogy vesebetegseg es holyaghurut miatt ejszakankent legalabb 5-6 alkalommal megyek pisilni, ezt a tesztet 7-kor csinaltam, de elotte voltam 5:45-kor is (a gorbem ennek fuggvenyeben vezetem, az 5:30- 5:45 koruli kelesemnel merem, latszodik is szepen mindig minden).

[link]

[link]

2015. dec. 19. 09:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csinaltal tesztet ? Mi ujsag? :))
2015. dec. 20. 13:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem mertem, mert ha valoban a 13. dpo-n vagyok meg csak, akkor szinte biztos, hogy az allando pisilgeteseim miatt nem mutatna semmit. Ma kerdeztem is ezzel kapcsoltaban, hogy mivel ejszaka is 2-3 orankent pisilek, mit csinaljak. Viszont a hom ma reggelre kicsit fentebb ment, remelem, hogy holnapra nem esik le, mert a 14. nap szokott megzuhanni. Itt a masik kerdesem, es ott van a ciklusgorbem is. Aranyos vagy, hogy erdeklodsz! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2015. dec. 20. 13:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Igazad van vard meg hogy kimarad-e a verzes :) 11# voltam
2015. dec. 20. 15:19
 14/16 A kérdező kommentje:
ok, ma nem birtam varni a tesztel, es szenvedve, de kibirtam es kihagytam az utolso hajnali pisilest, szoval kb. 3-4oras vizelet volt bennem, es produkaltam egy halvany pozitivat. Annyira halvany, hogy foton nem is latszik, de ranezesre ki lehet szurni, a ferjem is egybol eszrevette, pedig eleg csipas volt meg reggel. de del korul elkezdtem minimalisan barnazni, nincs minden egyes wc papiron pisiles utan, neha csak nagyon gyenge rozsaszines, de felek, hogy ennyi volt... bar anyu, a nagyi es sok noi csaladtagom verzett terhesen meg honapokig, en pl.: 13 hetes voltam, mikorra anya eszrevette, hogy valami mashogy mukodik... szoval ez biztat, de holnap vegre kiderul... 😉
2015. dec. 21. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi ujsag kerdezo?? Alakul a pozi teszt ? :)) 11,13# voltam
2015. dec. 22. 06:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Megjott. :( de nem vagyok elkeseredve (- ok, ez igy nem igaz), mert legalabb latszik, hogy van peteeresem, tuszorepedesem, a cickafark, venuszcsepp es baratcserje mar az elso honapban fentebbvitte az alaphomet, remelem, hogy a ciklusomat is roviditi, mert olyan sokaig kell varni a peteeresre. De ma mindent atbeszeltunk a ferjemmel, jo munkank van, alberletben elunk, de abbol kettot is fenttartunk (ingazunk ket orszag kozott), boven kijovunk a penzunkbol, kicsit elvezzuk az eletet, nem akarok ebbe tenyleg belebolondulni... Akkor jon a baba, amikor akar. Ha kicsit kesobb, hat kesobb. :) barmikor elfer ide :) azert koszonom a biztatast, remelem, hogy kb. 34 nap ujra kerdezhetek itt, csak kicsit pozitivabbat. :)
2015. dec. 22. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!