A hcg és Lh rokonsága visszafelé is működik? Lehet extrahalvány hcg teszt lh csúcsnál?
Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 21:13
1/2 anonim válasza:
az Lh teszt az Lh hormont mutatja. peteérés előtt 1-2 nappal magas lesz az lh hormon a szervezetedben, ami beindítja a tüszőrepedést.
a terhességi teszt pedig a hcg hormont mutatja, ha van, márpedig az csak terhesség esetén kezd el termelődni, peteéréskor nem. szóval nem, visszafele nem tud működni, hisz nincs. ha extrahalvány akkor ott valami elindult...
2/2 whitelady1 válasza:
Én kipróbáltam de nem mutatta a HCG teszt még halványan sem mikor peteérésem volt. Viszont mikor terhes lettem az Lh teszt ennél pozitívabb nem is lehetett volna a HCG teszt meg még csak halvány volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!