Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hcg és Lh rokonsága visszafe...

A hcg és Lh rokonsága visszafelé is működik? Lehet extrahalvány hcg teszt lh csúcsnál?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:

az Lh teszt az Lh hormont mutatja. peteérés előtt 1-2 nappal magas lesz az lh hormon a szervezetedben, ami beindítja a tüszőrepedést.

a terhességi teszt pedig a hcg hormont mutatja, ha van, márpedig az csak terhesség esetén kezd el termelődni, peteéréskor nem. szóval nem, visszafele nem tud működni, hisz nincs. ha extrahalvány akkor ott valami elindult...

2015. dec. 17. 22:14
 2/2 whitelady1 ***** válasza:
Én kipróbáltam de nem mutatta a HCG teszt még halványan sem mikor peteérésem volt. Viszont mikor terhes lettem az Lh teszt ennél pozitívabb nem is lehetett volna a HCG teszt meg még csak halvány volt!
2015. dec. 18. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!