Mennyi az eselye a terhessegnek ha akkor szeretkezek vedekezes nelkul amikor nem voltam termekeny es nem ment el bennem a baratom?
Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 22:03
1/13 RRR válasza:
nem sok
de inkább védekezzetek,az abortuszt nem élveznéd
2/13 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem voltál termékeny? Én mindháromszor akkor lettem terhes, mikor azt hittem, épp nem voltam termékeny, kétszer a vélt ovu előtt sokkal, egyszer pedig utána. Ha megszakítással védekeztetek, azért nyilván kisebb az esély a terhességre, de ez így sem egy biztos módszer.
4/13 A kérdező kommentje:
A meznesz elso napjatol a 22. napon tortent a dolog.
2015. dec. 17. 10:20
5/13 anonim válasza:
azt nem tudhatod mikor vagy termékeny, mivel az orgazmus is kiválthat spontán peteérést...ezzel nem jó játszani ha nem akarsz gyereket. Most komolyan, olyan nehezetekre esett volna gumit húzni?
6/13 A kérdező kommentje:
Hasznaltunk ovszert csak kiszakadt es egyikunknek sem volt orgazmusa, ahogy irtam mem elvezett belem max elovaledek kerult belem.
2015. dec. 17. 10:43
7/13 anonim válasza:
Orgazmus se kell hozzá. Késői ovu, hosszabb ciklus simán is lehet.
Azóta hol jársz? Hányadik napon?
8/13 A kérdező kommentje:
25. napon. Elvileg 4 nap mulva kell megjonnie, de szokott nekem kesni vagy hamarabb szokott megjonni.
2015. dec. 17. 11:19
9/13 anonim válasza:
Ha szokott késni, máris nem lehetsz ilyen nagyon biztos, hogy aznap nem voltál termékeny.
Hisz a luteális állandó, így minél hosszabb a ciklus, annál később következik be az ovuláció.
10/13 A kérdező kommentje:
Miert lenne hosszabb, ha igy van kiszamolva kesessel egyutt? Es a kesesem max 1-2 nap
2015. dec. 17. 11:31
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!