Megnéznétek nekem a tesztet?
2015. dec. 16. 17:37
11/18 A kérdező kommentje:
Nemtudom már lefényképezni mert nincs meg a teszt holnap csinálok másikat 2napja késik a mensi holnap lesz a harmadik napja (már ha nem jön meg)
2015. dec. 16. 20:38
13/18 A kérdező kommentje:
Mégnem,egész este a pozitív tesztről álmodtam nemsokára kiderül volt e jelentése,de amit tesztelek feltöltöm nektek hogy nézzétek meg :)
2015. dec. 17. 09:49
14/18 anonim válasza:
Nagyon drukkolok, nálad legyen POZITÍV jelentése! :)
Én egyelőre csak megálmodtam őket. Annyira kitolt egyszer velem az álmom, hogy a pozi teszt után álmon belül felébredtem, mondtam magamnak: na, akkor most teszteljünk, mert az előző pozi csak álom volt - megint pozi lett. Nagyon örültem neki, erre felébredtem. :D Már álmodtam ezt lottónyeréssel is, ott nem fájt annyira az ébredés.
15/18 A kérdező kommentje:
Hát negatív:/
Reménykedtem
2015. dec. 17. 13:50
17/18 anonim válasza:
Hányadik dpo-n vagy? Nem teszteltél korán? Ugyanolyan ez a teszt, mint a másik?
18/18 A kérdező kommentje:
Előző terhesséhem előtt 28napos volt a ciklusom,3napja késik
Igen ugyan olyan teszt volt,de egyből a negatívsem jelent meg nemtudom hanyadik napon kellene akkor tesztelnem
2015. dec. 17. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!