Lehetek-e ugy terhes hogy megvan a menstruaciom?
Szerintem lehetsz. Kuldom neked egy nagyon boldog 10 hetes kismama levet aki nemreg ezt irta:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nalla se hanyinger, se erzekeny cicik, se faradsag nem volt es a mensije 3 napos volt. Egyedul a folyasabol kovetkeztetett terhessegre.
Barmi lehetseges, mar csak azt tudom mondani, hogy tenleg a remeny hal meg utoljara. :)
Szia!
Nekem 2hete vasárnap megjött a nem várt menzim, tartott 3 napig a nem megszokott vérzés, és nagyon érzékeny volt a cicim, a hőm 37,3 volt a menzi után is. Múlt hét pénteken teszteltem 2 fajtával és mind a kettő pozitív lett. Így kb 5 hetes lehetek már! Ne add fel, van remény én is el voltam nagyon keseredve és mégis van pocaklakóm! Én nagyon sok kismamától hallottam, hogy volt menzije. Ez lehet attól, hogy később fogant, illetve, hogy a szervezeted emlékezik még , hogy menstruálni kell. :-)Szorítok Neked!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!