Mivel tudnám növelni a teherbeesésem? Iszom a cickafarkfű teát, de minden más érdekel, tornák is. Bármi! Van valakinek olyan, ami bevált? Hoormel S cseppeket is iszok.
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 12:10
1/2 anonim válasza:
Én a ciklus.hu-n vezetem a menszeszeimet. Ott kiírja a peteérést is! Aznap a legjobb együtt lenni a pároddal meg előtte és utána egy nappal. Én most femibion 800-at kezdtem el szedni. Tavaly volt egy missed ab-om. Az orvosom ajánlotta hogy ha terhes szeretnék lenni szedjem ezt. Remélem tudtam segíteni.
2/2 anonim válasza:
szia,én E-vitamint,és folsavat szedtem egyszerre!1hónapig munka miatt távol voltunk a páromtol,és utánna egyböl terhes lettem.nem tudom mennyire befolyásolta,de azóta 3 hónapos kisfiú boldog anyukája lettem :-)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!