Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most vetéltem el iker babáimma...

Most vetéltem el iker babáimmal. Mikor eshetek megint teherbe?

Figyelt kérdés
nem a hivatalos verzió szerint.
2007. nov. 9. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Min.3-4 hó. regenerálódásra mindenképp szüksége van a méhednek szerintem.

Van olyan aki már a köv. ciklusban terhes marad,de inkább ne kockáztass!

2007. nov. 9. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Szia nekem 2007.06.13 volt egy műtétem elhalt terhesség miatt(9 hetes volt).07.17-én rendesen megjött a menszeszem. Azóta viszont .....Jelenleg 16,5 hetes terhes vagyok. A dokim szerint nyugodtan lehet probálkozni, mert ha a szervezeted nem regenálodott még akkor nem esel teherbe.A szervezet tudja mikor áll készen.
2007. nov. 9. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:
sziasztok! nekem 2007.08.16.-án volt műtétem elhalt terhesség sajnos nekem is (6 hetes)aztán 2007.09.24.-én mensi aztán 2007.10.21.-én mensi és most nagyon bízom hogy 11.19.-ke körül nem fog megjönni:) ha esetleg mégis akkor ezis csak azt bizonyítja hogy mindenki más és mindenkinek másképp reagál a szervezete! az elöttem szólónak nagyon gratula :) bízom benne hogy nekemis hamar regenerálódik majd a szervezetem!!!!!!!! hallottam már olyat is hogy valaki rögtön terhes maradt! a hugom a harmadik hónapban már babát várt és holnap lesz 5 éves:) TÜRELEM nekemis már csak ezt kellene felfognom!
2007. nov. 9. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!