Lányok. Alig vártam hogy kisbabánk legyen, most hogy szerintem sikerült megijedtem. Mi baj velem?
nekem is azon akadt meg a szemem mint az elsőn. ezt azért te is tudod legbelül, hogy így nincs ez jó, egészséges gyerek kell, nem kislány.
egyébként azt megértem, hogy beijedtél, mi is terveztük a tesót, hónapokig igyekeztünk, hogy összejöjjön, most meg, hogy pozitív a teszt, egész nap be be villan, hogy mi lesz a naggyal? mi lesz a munkával? fogom szeretni? vagy a nagyra lesz időm? sőt, többször kicsúszott a számon, hogy minek is nekem ez. de emlékszem, az elsővel is ilyesmi kérdések fogalmazódtak bennem, és azzal nyugtatom, hogy ezzel nincs baj, úgy is minden rendben lesz és imádni fogjuk őt is :)
10 nap van menstruációig? Tehát már 4 nappal ovu után azt hiszed, tudod, hogy terhes vagy? (ok, változó a luteális fázis hossza, de mindenképpen nonszensz) Még a beágyazódás sem kezdődhetett el.
De ha tegyük fel, valóban az vagy, miért is félsz attól, hogy mit reagál a párod? Miért, ő nem tud a "kislány projektről"?
"Félek attól is talán a párom hogyan reagál rá."
-Azt hittem ő is tud róla, hogy gyereket terveztek. :D Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki. Van már egy gyereketek, tudja, hogy készül, tudatosan tervezitek is. Akkor milyen reakciótól is félsz? Ezt azok szokták mondani, ahol becsúszik, már ne haragudj...
ahhoz képest, h van már egy gyereked, elég tudatlan vagy meg összevissza ködösítesz arról, h most a pasi is tud-e arról, h gyereket akarsz vagy csak a kész tények elé akarod állítani...Meg ez a "kislány project", te úristen, nem lennék a gyereked helyében, ha szegénykém mégis fiú lesz...az elsőt se irigylem. Erről a "project" szóról meg le lehetne már szokni, főleg így angolosan írva, nagyon gáz, a kislány szóval amúgy is egybe kéne írni, de akkor már k-val. Na mindegy, hát valakinek az áltsuli is magas.
Így ne várj értelmes válaszokat szerintem.
Komolyan senkinek nem szúrt szemet, hogy peteérés után 4 nappal állítja a kérdező, hogy terhes?
Nekem még pozitív tesztjeim is voltak, mégsem voltam/maradtam terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!