Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halványan látok 2....

Nagyon halványan látok 2. csíkot. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Holnap kellene nem megjönnie. 10.dpo-n volt egy icipici rózsaszínes maszat, azóta semmi.

[link]

2015. dec. 6. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ettől sz@rabb és sötétebb képet nem is tudtál volna feltenni.
2015. dec. 6. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Eleg sotet a kep igy negativnak latni.Nincs jobb foto?
2015. dec. 6. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg nagyon rossz a képminőség, így én csak egy vonalat látok. :( Ha kaphatnánk jobb képet, talán többet tudnánk segíteni. :)
2015. dec. 6. 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:
ez egy full negatív teszt
2015. dec. 6. 17:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem látszik a képen,hiába csináltam másikat.

[link]

2015. dec. 6. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Negatív.. Ha nem jön meg két nap múlva tesztelj
2015. dec. 6. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mintha MINTHA látnék valamit, de nekem ennél látványosabbnál sem volt baba :( persze ez semmit sem jelent mert mindenre vannak példák. Mensi elmaradása után tesztelj, most még túl korai. Mostanában jöttem, rá, hogy mi akik babára várunk azért hisszük, hogy "sokan" tesztelnek pozit mensi előtt, mert itt mindneki felteszi a kérdést, akinek véletlen hamarabb sikerült két csíkot tesztelnie, miközben ők csak elenyésző számban vannak :S Hiszen ide csak az tesz fel kérdést akinek fura és szokatlan gondja van :) Szal tényleg ritkaság, ha valaki hamar tesztel pozit :) CSak itt tűnik annak :) Kitartás és türelem Hajrá !
2015. dec. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!