Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mégis terhes lehetek? Az...

Mégis terhes lehetek? Az utolsó mensim aug.6. -án volt, nekem 32napra szokott megjönni.2hete pár napig erős hányingerem volt és szagokra is érzékeny voltam.

Figyelt kérdés
Szept.7.én kellett volna mejönnie az nap csináltam is egy tesztett ami negativ lett.Pár napja émelygek megint és ma külünösen erős hányingerem van s a derakam, mint amikor megjönn majd leszakad 2napja.De a teszt akkor miért lett negativ, a fogantatás ha történt aug15,16,17.én történhetett.
2008. szept. 14. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg a teszt akkor mutatja ki ha terhes vagy ha nem jön meg és aznap nem kellett volna még tesztelned.Szerintem próbáld meg hétfőn akkor már biztos mutatni fog valamit.Szerintem van rá lehetőséged,hogy babás legyél.
2008. szept. 14. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:
holnap veszek egy tesztet és közlöm az eredményt
2008. szept. 14. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
várom én is az eredményt! Az első teszt valószínűleg korán volt, előfordulhat, hogy később volt peteérésed, és akkor azért nem mutatta még ki.
2008. szept. 14. 22:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Megjött és a teszt is negativ lett,nem tudom mi okozta a késést és a tüneteket....
2008. szept. 16. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!