Már régóta késik de a teszt negatív. Mit csináljak?
A gyógyszer utáni első hónap elég furcsa. Legtöbbeknek rendesen elindul a ciklus. Gondolkodtál rajta hogy elmész orvoshoz?
Lehet sikerült a baba de a gyógyszer hatása miatt nem termelődik elég hormon hogy a teszt kimutassam.
Valószínű a hormonháztartásod kicsit felborult. Esetleg nem volt ovud és azért késik. Görbét vezetsz? Ovutesztezel?
Ha nem, lehet ki kellene próbálnod.
Nekem 25 naposak a ciklusaim, pontosan meg szokott jönni, reggel ahogy felébredek. Múlt hónapban 43 napos volt. Nem volt ovum, a szervezetem próbálkozott, és sokat késett.
Ilyenkor nem lehet tudni, hogy mikor szabadul ki a petesejt, az esély meg van a babára, csak ki tudja mikor lesz pozitív az eredmény.
Csinálni semmit nem tudsz, én voltam dokinál, nem kaptam semmit, meg ultrahangozott és közölte, majd meg fog jönni., pedig nekem 17 napot késett, majdnem 3 hetet.
Sokszor éreztem én is, hogy na most megjött, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!