Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehetnek napok óta...

Mitől lehetnek napok óta halvány csíkos tesztjeim? Járt már valaki így?

Figyelt kérdés

A baba szerintem kizárva, két éve nem sikerül teherbe esnem, és volt egy napos vérzésem is. Vasárnap óta vannak halvány pozitív tesztjeim, de nem erősödött meg.

Kíváncsi lennék mi miatt lehetnek ezek a csíkok?

Köszönöm!

2015. dec. 4. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ezeket a teszteket már láttam itt regebben...
2015. dec. 4. 22:08
 12/24 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ez is az én kérdésem, ezt láthattátok, de a másikat biztosan nem, mert azt ma fotóztam. Kérlek kíméljetek meg és csak a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm!

2015. dec. 4. 22:16
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem látunk beléd keresd fel orvosod.. akármitől lehet vérzésed pozi teszt meg lehet cisztától is.
2015. dec. 4. 22:26
 14/24 anonim ***** válasza:
Ezek Intimed tesztek???Èn látok valamit.
2015. dec. 5. 08:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Én majdnem 5 napig véreztem, de megmaradt a baba. Nekem is halvány pozi lett az elején pár napig utána erösödött. Xepil tesztet használtam.
2015. dec. 5. 12:29
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem akkor voltak ilyenek a tesztjeim amikor cisztám volt.Doki szerint nem csak 1 fajta ciszta csinál ilyen tesztet.Baba kizárt volt abban az időben mert magas prolaktin mellet nem volt ovum és minden mensi előtt ilyenek voltak a tesztjeim amikor cisztám volt.Én nem azt mondom,hogy nem lehet baba,de készülj fel,hogy csak cisztád van.

2015. dec. 5. 19:19
 17/24 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Ezek mai tesztek, ezeken is van csík...

2015. dec. 5. 20:32
 18/24 anonim ***** válasza:
oké látjuk kedves kérdező de még mindig csak a doki tudna neked biztosat mondani.. Mégis mit vársz tŐlünk??
2015. dec. 5. 21:27
 19/24 A kérdező kommentje:
Semmit nem várok tőled...
2015. dec. 5. 21:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Van uj teszt ? :) Drukkolok
2015. dec. 6. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!