Teszt vélemény? Régi kérdésem és az új kérdésem is itt van. Nekem nem tűniik erősebbnek .
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ez volt az én kérdésem.... mai tesztem ugyanazzal a teszttel
görbém [link]
érdekesség hüvelybe nyilalgatás éreztem ma kibírható volt félek nem a méhszáj kinyílásának kezdetét érzem :(
Én a sorozaton is olátom a csíkokat, azt is, ahogy erősödött. A monítor színétől is függ, hogy ki hogy látja, és milyen színűnek.
Én 40 vagyok, és szeretnék babát. Valószínű én is rágörcsöltem a korom miatt,mert ilyenkor már siet az ember. Múlt hónapban tüszőrepedésem sem volt, a hormonjaim "megbolondultak" rendesen, de úgy néz ki most volt, hál istennek. Reménykedek.
Én nagyon sajnálom azokat, akiknek nem jön össze a bab, pedig mindent megtesznek érte, és nem csodálom, hogy idővel teljesen kibuknak, pláne mikor a kor is közbeszól.
Nekem már van gyerekem, tudom milyen mikor egyből összejön, és tudom, milyen mikor hónapokig szenved az ember. Az mikor meg évekig, az maga a pokol.
Nagyon drukkolok neked, viszont ne idegeskedj, az sem tesz jót. :)
"de akik írtak azok is otrombák voltak....."
Körbe kellene udvarolnunk, miután közölte, hogy bekaphatjuk? Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Szerintem a többség még így is disztingvált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!