Viki172839 kérdése:
12 napot késett. Terhes lennék?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 12 napot kèsett a menstruációm. Tegnap este enyhèn görcsölni kezdtem,ezután barna pecsètelès következett, ami mèg ma is tart, de gyengèn. Hullámokban törnek rám a rosszullètek. A hányinger állandó már hètfő óta, de inkább csak reggel ès este erősödik. Voltam dokihoz, holnap megyek nőgyógyászhoz is. Szerintetek terhes vagyok? Párommal örülnènk.2015. dec. 3. 20:11
1/21 anonim válasza:
TESZT !!!!!
Már 4 nap késés erősen indokolttá tenné a tesztelést
3/21 anonim válasza:
5-6 hetes lehetsz ha terhes vagy, ilyenkor fejlődik ki a szívcső, vagy már megvan. Nekem innentől kezdve voltak rosszulléteim egészen 9.ik-hétig.
4/21 A kérdező kommentje:
Csak azèrt nem vettem tesztet mert nagyon szeretnènk babát ès nem akartam csalódni.
2015. dec. 3. 20:17
6/21 anonim válasza:
Tesztelj és, ha pozi akkor doki.
7/21 anonim válasza:
Lehet az voltál, de mivel már görcsölsz, úgyis mindegy. Orvosnak azért majd mutasd meg magad, biztos, ami biztos.
8/21 A kérdező kommentje:
Csak tegnap görcsöltem nèhány másodpercig. Ez nagyon rosszat jelet? Csak 22 vagyok.
2015. dec. 3. 21:21
9/21 anonim válasza:
Én azt olvastam, ha a vérzés/pecsételés mellett görcs is van, akkor a már vetélés.
Ugyanakkor mindig vannak kivételek, mert sok ilyet olvasni, és egyik kolléganőm is így volt a terhessége elején. Ő úgy vérzett, hogy biztos volt benne, hogy elvetélt. Pedig nem. Az orvosa nem tudta megmondani, mitől volt, azt tippelte, talán ikrei lettek volna, és az egyik elment.
10/21 A kérdező kommentje:
Èn nem vèrzem, csak nagyon picit barnán pecsètelek. A görcs pedig nem tartott tovább pár másodpercnèl. Nagyon szeretnèm ha összejönne.
2015. dec. 3. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!