Mit gondoltok a görbémről?
Vetélésem volt előző hónapban, néhány halvány pozitív teszt után megjött. Akkor az egyetlen tünetem a fájó mellek voltak, ez eddig még nincs, de görcsölök szokás szerint.
Nem furcsa szerintetek a görbém? Szerintem furcsa, hogy 25.-én olyan magas volt a hőm. Nem szokott ennyire ingadozni, általában naponta megy fel 0.1-0.2 fokot. Ebből lehet még baba szerintetek?
Az előző babánk Clostival fogant a 11. nap körül.
Megfázás, valami ilyesmi nincs? Egy időben méred?
Ilyen görbéből is lehet baba. A neten van fent jópár babás görbe, szoktam nézegetni. Most is szedsz Clostit?
Cikk-cakkos az biztos. Az én görbém is nagyon fura, mondjuk én megfáztam meg köhögök, de attól még nem volt soha hőemelkedésem meg magas hőm sem, és egész nap érzem, hogy fent van.
Csak az ovutesztre nem lehet adni, én vagyok rá a példa. Múlt hónapban 3 napig volt pozi majd nega, késöbb 2 hétig is pozi volt. Ezért lett a 25 napos ciklusomból 43 napos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!