Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a görbémről?

Mit gondoltok a görbémről?

Figyelt kérdés

[link]

Vetélésem volt előző hónapban, néhány halvány pozitív teszt után megjött. Akkor az egyetlen tünetem a fájó mellek voltak, ez eddig még nincs, de görcsölök szokás szerint.

Nem furcsa szerintetek a görbém? Szerintem furcsa, hogy 25.-én olyan magas volt a hőm. Nem szokott ennyire ingadozni, általában naponta megy fel 0.1-0.2 fokot. Ebből lehet még baba szerintetek?

Az előző babánk Clostival fogant a 11. nap körül.

2015. dec. 1. 18:43
1 2
 1/19 mandiga ***** válasza:

Megfázás, valami ilyesmi nincs? Egy időben méred?

Ilyen görbéből is lehet baba. A neten van fent jópár babás görbe, szoktam nézegetni. Most is szedsz Clostit?

Cikk-cakkos az biztos. Az én görbém is nagyon fura, mondjuk én megfáztam meg köhögök, de attól még nem volt soha hőemelkedésem meg magas hőm sem, és egész nap érzem, hogy fent van.

2015. dec. 1. 19:12
 2/19 A kérdező kommentje:
nem vagyok megfázva. és nem, most nem kaptam clostit, majd januárban/februárban kaphatok újra a doki szerint :(
2015. dec. 1. 19:15
 3/19 mandiga ***** válasza:
Akkor nem tudom. Valaki biztos jön majd és megmondja mi lehet. Kiváncsi vagyok pár nap múlva hogy alakul a hőd.
2015. dec. 1. 19:37
 4/19 anonim ***** válasza:
A ciklus elején nem mérted, ez így eddig nem túl sok, peteérés nem kiolvasható belőle egyelőre.
2015. dec. 1. 20:20
 5/19 A kérdező kommentje:
biztos volt pé-m, ovuteszttel néztem.
2015. dec. 1. 20:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy volt, a görbéd minden esetre kiértékelhetetlen.
2015. dec. 1. 20:28
 7/19 anonim ***** válasza:
Egyébként az ovuteszt csak a hormonváltozásokat jelzi, hogy kiszabadult-e a petesejt, arról nem ad információt.
2015. dec. 1. 20:29
 8/19 anonim ***** válasza:
ha lett volna pé akkor megemelkedett volna stabilan a hő
2015. dec. 1. 22:18
 9/19 mandiga ***** válasza:

Csak az ovutesztre nem lehet adni, én vagyok rá a példa. Múlt hónapban 3 napig volt pozi majd nega, késöbb 2 hétig is pozi volt. Ezért lett a 25 napos ciklusomból 43 napos. :(

[link]

2015. dec. 2. 10:30
 10/19 A kérdező kommentje:
ma reggelre a hőm felment 37-re. délután is mértem, és akkor 37.4 volt. eddig soha nem volt még ilyen magas, kivéve múlt hónapban, amikor terhes voltam. eddig mindig csak 36.8-36.9 volt, sosem ment fel 37-re.
2015. dec. 2. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!