14. dpo-n reggeli első vizelettel tesztelhetek szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma volt a nem várt mensim napja. Nem jött meg. Fehér folyásom van (nincs viszketés) hasszurkálás,szinte egész nap szédölgés. Holnap reggel első vizelettel szerintetek nem korai tesztelni? 14.dpo napja lenne. Nagyon izgulunk, örülnénk!2015. nov. 29. 18:32
11/15 A kérdező kommentje:
Igen elő szokott fordulni, de most tényleg úgy éreztem-árzem,hogy terhes vagyok! De annyira egyértelmű negatív, hogy rajzolni se lehett volna szebbet :(
2015. nov. 30. 07:58
12/15 anonim válasza:
1-es vagyok... :( Sajnálom! Én így voltam a ma reggeli teszttel (is). :( Én holnapra nem várnám, de már tuti semmi.
13/15 A kérdező kommentje:
Próbáljuk ne feladni :( Nem tudom azt hogyan is kell, el vagyok keseredve, de próbáljuk meg!
Nagyon szurkolok Neked!!
2015. nov. 30. 08:34
14/15 anonim válasza:
1-es... Nagyon nehéz, de esély van, amíg nem jön meg... :) Én már nem hiszek benne, de ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!