Ti mennyi E vitamint szedtek/szedtetek?
600 mg az jó? Vagy többet kéne? Nektek mennyivel sikerült a baba?
Sajnos nemrég volt egy vetélésem, a doki azt mondta, hogy szedjem az E vitamint, az segít. Ez tényleg így van?
En is 400-ast szedek, napi egy szemet.
De meg csak masfel hete kezdtem el.
Ti szeditek folyamatosan?
Mert azt is olvastam egy hozzaszolasban, hogy csak peteeresig szabad. Vajon miert? Mi tortenik, ha folyamatosan szedve van?
En regebben plasztikai mutet elott es utan szedtem osszesen 4 honapig a hegesedes miatt, de nem vettem eszre, hogy a ciklusomon valtoztatott volna barmit is a folyamatos szedes.
Én 200-asat szedtem ovuig (ha felment a hő, abbahagytam). Azt olvastam, hogy szívfejlődési rendellenességet okozhat a magzatnál. Kérdeztem az orvosomat is, nem tudta ezt megerősíteni, de ennek ellére én inkább csak ovuig szedtem.
Emitt meg azt írja, szükséges a magzat egészséges fejlődéséhez. :)
Szóval én ezért maradtam az arany középútnàl, szedtem is, meg nem is. :))))
32+1 hkm
Egyébként az E-vitaminról ezt találtam: 1. hasznos a magzatelhalás elkerülésében, 2. "Nem javasolják a kismamáknak az E-vitamin szedését, egy vizsgálatból ugyanis kiderült, hogy az jelentõsen növelheti a szívrendellenesség kialakulását a magzatnál. A vitamin szedését már a teherbe esés elõtt sem ajánlják."
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!