Normális, hogy elhalványul a pozitív teszt?
9dpo-n vagyok. Reggeli vizeletből a 10-es One Step teszten amint "végigtöltött" a csík pisibe mártás után, azonnal feltűnt a második csík. Amint a halovány rózsaszínné vált teszt lassan visszafehéredett, már csak egy halvány csík maradt, amit csak fénynél forgatva látni.
A hőgörbém amúgy remekül áll, és vannak eddig ismeretlen altesti görcseim.
(Tudom, hogy korán tesztem a tesztelést, ezzel kapcsolatban nem kérek sem jó, sem rossz szándékú kioktatást.)
Érdekes, máskor is figyelem, még sincs csík máskor. :) Ovu tesztnél ugyanez szokott lenni: már a rózsaszínes fázisban látom a második csíkot, aztán visszahalványul, bár nem ennyire, az tény, persze attól függően, hány nappal ovu előtt kezdtem a tesztelgetést.
Amúgy meg ez áll a teszt leírásánál: "Várja meg, amíg színes csíkok jelennek meg rajta. A vizeletmintában lévő HCG koncentrációjától függően a pozitív eredmény akár 40 másodpercen belül leolvasható."
EZt értem, nekem is volt már olyan pozitív tesztem, ami azonnal kijött, de az nem is tűnt el utána. Nem is arra gondoltam, hogy nem jelenhet meg előbb, hanem hogy azt kell végül figyelembe venni, ami marad belőle, de még 5-10 percen belül.
Nézd, nem kívánom és nem is akarlak meggyőzni arról, hogy negatív a teszted, ha te nem így gondolod, de akkor miért tetted fel a kérdést?
Amilyen teszteket használsz, én is olyanokat akarok venni.
Ovutesztből a David 15-öst használtam, a 25-ös Öne Step sosem pozitív nekem, viszont mostanában a david meg szinte folyamatosan pozitív.
13-as: Maradni maradt utána csík, csak még halovány. Lőttem egyet délután is, csak hogy a férjemnek megmutathassam (mivel neki rosszabb a szeme, sosem látja meg a halvány csíkokat), milyen volt közvetlenül utána, és úgy már ő is láthatta.
Azelőtt is figyeltem ilyenkor a tesztet, sosem szokott megmutatkozni, csak sima halványrózsaszín az egész.
Miért tettem fel a kérdést? Amiért a többi reménykedő nő tesz fel ide napi x100 kérdést. Mert valamibe kapaszkodni akarunk, és önigazolást keresünk. Így korrekt?
Mandiga: Lipizzlipizz árulja ezeket, bár ő árulja azt a fajtát is, amit te mutattál. Mert volt, hogy nem figyeltem, és véletlenül abból rendeltem. Árban ugyanannyi.
Köszi az infót utána is nézek, és rendelek egy adagot ismét. :)
Neked meg nagy Drukk!!!
Sajnos megjött, 28 napra, pedig soha nem szokott előbb megjönni.
Úgy látszik, valami miatt nem tud beágyazódni. Elegem van...
Nagyon sajnálom. Lehet én is így voltam akkor, csak észre sem vettem. Ez a hátránya a korán tesztelésnek. Most az én tesztem is pozinak nézik, nagyon halvány, de félek, hogy ismét úgy leszek. Ráadásul mensi után vagyok, és a mensim is nagyon furán jött meg. Folyamatosan érzékeny a mellem, ez az egy amit nem tudok hova tenni.
Ne add fel, most ismét próbálkozzatok. Nagyon szoritok nektek.
Én azért szívből drukkolok Neked! :) Egyszer csak összejön.
Mi most úgy döntöttünk, félretesszük a témát. A hőmérőket, a teszteket, a teákat, minden cuccot eltettem egy zacskóba. A legelső próbálkozós hónap óta figyeltem a ciklusomat, tehát 7 hónapon keresztül (előtte 9 hónapig megszakításos "védekezés" volt). Mindig volt ovum, 34 napnál hosszabb ciklusom nem volt, átlagban 30 nap, tehát semmi oka nincs annak, hogy tovább figyelgessem a ciklusom. Leszünk spontánok.
Viszont az igazságtalanság érzetem erősödik. Olyan helyen dolgozom, hogy naponta szembesülök a telefon túloldaláról azzal, milyen abszurd, szomorú és lehetetlen körülmények között, szülőknek nem nevezhető szörnyek nevelnek gyerekeket, és szülik az újabbakat egyre-másra... Mindig az jut eszembe: komolyan, ezek megérdemelték, hogy szülők legyenek? Amelyiket a részeg, drogos élettársa terhesen rugdal, és a nő a másik, 2-3 éves gyerekével védi magát az ütésektől??? Azok a nők, akik ilyen életkörülmények közé kényszerítik a gyerekeiket, megérdemlik, hogy anyák legyenek? Undorodom.
Meg mennyi gyereket egyszerűen lesz*rnak a szülei, elhagyja az apjuk...
Az én csodálatos, szelíd férjemnek pedig könnyes szemmel kell tudomásul venni: megint nem lesz apa? :((
Bocsánat, ez kibukott belőlem...
Semmi baj, ezt ki kell adnod magadból, és jól is teszed.
Teljesen egyetértek veled. Mikor elolvastam, még a könnyem is kijött.
Akik nem szülők, nekik adatik gyerek bőven, aki meg megérdemelné, vagy nehezen, vagy sehogy nem jön össze. Ez a nagy igazságtalanság.
Nekem van már gyerekem, még egy utolsót szeretnék csak, és ez történik velem is.
Köszönöm, hogy szorítasz, jól esik. Én is szorítok nektek, hogy minél előbb jöjjön az a babó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!