Titeket nem zavar ez az iszonyú ellentmondás a válaszokban a teherbeesést illetően?
Hát nekem mind a kettőre van tapasztalatom pedig.
Tini koromban a semmitől lettem terhes óvszer mellett ráadásul.
Két gyerekem pedig ovu előtt 3 napi együttlétből fogant, mind a kettő fiú ráadásul.
Azokat kapod válasznak, amiket mások tapasztaltak - ha összeolvasták volna a neten, akkor egybehangozna, de nem minden működik a nagy könyv szerint.
Nyilván az igazság valahol közbül van. Ha valaki nem szeretne teherbe esni, az nyilván nem örülne annak, ha az előváladéktól lenne terhes, a ciklus akár "esélytelen" napján, mert meglenne rá az esélye, és nem vígasztalná, hogy egy ilyen aktusnak mondjuk csak egy százalék esélye van, vagy hogy száz nő egy évig ezt a módszert alkalmazva, "csak" 35 nő lenne terhes, ha ő pont beleesik abba a harmincötbe.
Ha valaki viszont babát szeretne, akkor szeretné megadni a legnagyobb esélyt erre, vagy akkor értetlenkednek a kérdezők, ha esetleg mégsem úgy teszi, és egy "esélytelenebb" aktustól várja a csodát, vagy hogy már első hónapban terhes legyen...ha azt veszed, ha valaki gyereket szeretne, nem egy fél-egy évet, vagy mégtöbbet várna, márpedig annak az esélye, hogy teherbeessen egy éven belül! 75-80%...És akkor ott van a maradék 20%, aki ugye több mint egy évet vár erre. Miért ne adják meg a lehető legtöbb esélyt rá?
De furcsa ezt en is észrevettem.
De valjuk be aki nem szeretne babat az valoban hamar elonedvtol is teherbe esik.
De aki tervezi a babat es odafigyelnek Mindenre na annak nem adatik meg a gyermek aldas!
.
Ilyen itt ez a rosszindulatúság..
kiokítanak mindenkit.
Nincs ellentmondas, mert 2 kulonbozo dologrol beszelunk.
Aki nem akar gyereket, annak tudnia kell, hogy barmelyik ciklusnapon van esely teherbeesesre, akar elovaladektol is.
Hacsak minimalis is, de lehet ilyen.
De ha valaki babat akar, annak nyilvan a legnagyobb valoszinusegu tippet adjuk. O is teherbe eshet barmely nap elovaladektol, de nyilvan az a legjobb, ha peteereskor (-2-3 nap) nem vedekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!