Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Titeket nem zavar ez az...

Titeket nem zavar ez az iszonyú ellentmondás a válaszokban a teherbeesést illetően?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha valaki nem szeretne teherbe esni, az rögtön azt a választ kapja, hogy előváladéktól is terhes lehet akár a ciklus bármely napján, aki meg babát szeretne, az meg azt a választ kapja, hogy a teherbeeséshez kevés ha pl peteérés előtt 3-4 nappal vannak együtt, és szinte semmi esélye sincs. Nem furcsa ez?
2015. nov. 22. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Hát nekem mind a kettőre van tapasztalatom pedig.

Tini koromban a semmitől lettem terhes óvszer mellett ráadásul.

Két gyerekem pedig ovu előtt 3 napi együttlétből fogant, mind a kettő fiú ráadásul.

Azokat kapod válasznak, amiket mások tapasztaltak - ha összeolvasták volna a neten, akkor egybehangozna, de nem minden működik a nagy könyv szerint.

2015. nov. 22. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván az igazság valahol közbül van. Ha valaki nem szeretne teherbe esni, az nyilván nem örülne annak, ha az előváladéktól lenne terhes, a ciklus akár "esélytelen" napján, mert meglenne rá az esélye, és nem vígasztalná, hogy egy ilyen aktusnak mondjuk csak egy százalék esélye van, vagy hogy száz nő egy évig ezt a módszert alkalmazva, "csak" 35 nő lenne terhes, ha ő pont beleesik abba a harmincötbe.

Ha valaki viszont babát szeretne, akkor szeretné megadni a legnagyobb esélyt erre, vagy akkor értetlenkednek a kérdezők, ha esetleg mégsem úgy teszi, és egy "esélytelenebb" aktustól várja a csodát, vagy hogy már első hónapban terhes legyen...ha azt veszed, ha valaki gyereket szeretne, nem egy fél-egy évet, vagy mégtöbbet várna, márpedig annak az esélye, hogy teherbeessen egy éven belül! 75-80%...És akkor ott van a maradék 20%, aki ugye több mint egy évet vár erre. Miért ne adják meg a lehető legtöbb esélyt rá?

2015. nov. 22. 22:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Magyarán aki nem akar teherbe esni, az nem lehet elég óvatos, aki meg szeretne, az meg miért ne tenne meg minél többet érte?
2015. nov. 22. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

De furcsa ezt en is észrevettem.

De valjuk be aki nem szeretne babat az valoban hamar elonedvtol is teherbe esik.

De aki tervezi a babat es odafigyelnek Mindenre na annak nem adatik meg a gyermek aldas!

.

2015. nov. 22. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom tanultatok-e mar az iskolaban a valoszinuseg fogalmat.
2015. nov. 22. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, mert sajnos sokszor így van ez. Amikor nem akar valaki gyereket, még a lepedőről is felszívja, amikor meg szeretne valaki, sokszor nem jön össze. Ez az élet nagy játéka. Én magam is jártam így, amikor még nem szerettünk volna babát, akkor egy nem védekezős alkalomból terhes lettem, annak ellenére, hogy azt mondták az orvosok, hogy nem fogok tudni teherbeesni természetes úton. Most, hogy kistesót szeretnénk, és minden rendben van velem állítólag, nem jön össze. De én pl soha nem írtam azt, hogy semmi esélye nincs valakinek a teherbeesésre. Éppen a saját esetem miatt gondolom azt, hogy amíg van egy működő petefészke, egy petevezetéke és egy méhe egy nőnek és lefekszik valakivel, akinek van legalább egy spermája, akkor ott a remény mindig a sikerre, hiszen létezik spontán peteérés és megmagyarázhatatlan teherbeesés nem egy (pl.: elzáródott petevezetékkel, elkötött petevezetékkel, nem működő hormonháztartással, 0 katonás férfivel együtt léve is hányan estek már teherbe...), elég egy kérdést feltenni, hogy milyen érdekes, hihetetlen teherbeesős sztoritok van, és jönnek a válaszok tizesével, ahol arról mesélnek nők, hogy milyen a természetes fogantatás kizáró tényező ellenére estek teherbe spontán.
2015. nov. 23. 06:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés feltevése nagyban befolyásolja a válaszokat. Ha azt kérdezik, hogy ugye nem lehetek terhes előváladéktól, akkor arra az a válasz megy, hogy de igen, lehetsz. Ha meg azt kérdezik, hogy peteérés előtt 3-4 nappal voltam együtt, de megjött, (semmi más nem utal terhességre), akkor valószínűleg azt válaszolom, hogy nem terhes.
2015. nov. 23. 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a kérdés vetődött fel bennem is a minap!! Köszönöm, hogy megkérdezted :)
2015. nov. 23. 10:38
 9/10 anonim ***** válasza:
21%

Ilyen itt ez a rosszindulatúság..

kiokítanak mindenkit.

2015. nov. 23. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ellentmondas, mert 2 kulonbozo dologrol beszelunk.

Aki nem akar gyereket, annak tudnia kell, hogy barmelyik ciklusnapon van esely teherbeesesre, akar elovaladektol is.

Hacsak minimalis is, de lehet ilyen.

De ha valaki babat akar, annak nyilvan a legnagyobb valoszinusegu tippet adjuk. O is teherbe eshet barmely nap elovaladektol, de nyilvan az a legjobb, ha peteereskor (-2-3 nap) nem vedekezik.

2015. nov. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!