Ovuláció előtt 3 nappal voltunk együtt. Mennyi így az esély, van akinek sikerült?
Figyelt kérdés
Vasárnap hajnal 2kor voltunk együtt, peteérésem valószínűleg kedden vagy szerdán lesz. Sajnos nem tudunk többet együtt lenni.2015. nov. 22. 21:42
1/5 anonim válasza:
Szia! Igen,nekem is így volt,kislány.;-) Itt horkol mellettem a kiságyban.Drukkolok! :-)
2/5 anonim válasza:
Szia! Én ugyanígy vagyok, csak mi 1 hete vasárnap voltunk együtt és kedden éreztem az ovus fájdalmat. Jövőhét szerdára-csütörtökre nem várom. Drukkolok! :)
3/5 anonim válasza:
9. Én volt ovum.Hétfőn.szombaton reggel és csütörtökön voltunk együtt ma reggel pozitív a tesztem sikerülhet drukkolok.
4/5 A kérdező kommentje:
Gratula a pozitív teszthez. Biztos kislány lesz. :) Amúgy ma lett pozitív az ovuteszt, szóval jó eséllyel holnap lesz pé-m. A kérdés, hogy kibírnak-e a spermiumok 48-56 órát?
2015. nov. 23. 21:43
5/5 A kérdező kommentje:
Nem sikerült. :(
2015. dec. 9. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!