Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az eselye, hogy terhes...

Mennyi az eselye, hogy terhes vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés

16 Eves vagyok, a baratom 20. Mikor 9. honapja lettunk egyutt, kettesbe akartunk lenni, nem is volt senki itthol. en meg szuz voltam, o mar reg nem. Elkezdtünk szerelmeskedni, es a szerelem heveben odaig jutottunk hogy megkerdezte hogy szeretnem e hogy betegye, es en igent mondtam. mivel o se volt egyutt 9 honapja senkivel, en meg meg sosem, igy enelkul tette be. Nem tartott sokaig az egesz, kb fel percig , nem elvezett belem sem, de tudom hogy az elovaladektol is

teherbe lehet esni. szoval szerintetek mennyi

az eselye? nem kerek kioktatast, aki csak azt akarja leirni hogy mennyire felelotlenek vagyunk, TUDJUK. megbantuk mar, nem azt hogy megtortent, hanem azt hogy igy

e

2015. nov. 22. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
2015. nov. 22. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:

"o se volt egyutt 9 honapja senkivel, en meg meg sosem, igy enelkul tette be."

Ez mi? Ha régen dugtam utoljára, nem kell védekezni?

Na mindegy. Lehetsz.

De több kamukérdést már nem kérünk ma estére, fejezd be a matekleckét.

2015. nov. 22. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán lehetsz.Ilyenkor ha a terhesség veszélye áll fent érdemes bevenni esemény utáni tablettát.És megtanulni védekezni.Mert ha a barátodnak van esze betenni neked meg széttárni a lábad akkor egy retkes gumit is húzhattok a farkára.És igen kioktatás mert útánna meg szaladsz elvetetni a gyereket meg sírsz ,hogy milyen fiatal vagy és előtted az élet.Gondolkozni kéne.
2015. nov. 22. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem azert irtam azt, hogy nem kell vedekezni akkor, hanem mert egyikonknel sem volt gumi, mert miert is lenne
2015. nov. 23. 17:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!