Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A baratommal tegnap lefekudtunk es par perc utan mikor poziciot akartunk valtani vettuk eszre hogy elszakadt a gumi.Nem ment el, en pedig utana elmentem es ahogy tudtam kimostam a huvelyem.Par bízz mennsmnap mulva kell hogy megjojjon.Lehetek terhes?

2015. nov. 22. 13:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
Akkor terhes vagy. Van pár heted hogy eldöntsd megtartod vagy abortuszra mész.
2015. nov. 23. 00:29
 12/14 anonim ***** válasza:

ha még azt sem tudod, hogy lesz a baba, hogy történik a beágyazódás, stb, minek szexeltek?

értem én, hogy baleset, meg minden, de akkor is, ha már elég nagyok vagytok ahhoz, hogy szexeljetek, akkor ahhoz is elég nagynak kéne lenni, hogy tudjátok, mikor mi történik, és az ilyen balesetekre fel tudjatok készülni

te is írtad, hogy nem élvezett el, tehát igen kicsi az esélye, hogy teherbe ess, de ha ennyire parázol, akkor meg a mi fenének nem mész el nőgyógyászhoz?

2015. nov. 23. 18:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Anyum nem tud róla.. Es nem is akarom hogy megtudja mert tuti megol,holnap elmegyek a sulidokihoz es megkerdezem mivel meg akkor is benne leszek a 72oraban esetleg tabit is írhat fel
2015. nov. 23. 19:38
 14/14 anonim ***** válasza:

csak szakorvos írhat fel tablettát, értsd: nőgyógyász, és mint már írtam, nem véletlenül...

ez nem olyan, mint a c-vitamin, hogy bekapod, akkor holnaptól már rendben vagy

nagyon erős hormontartalmú tabletta, amitől napokig fogsz szenvedni és vérezni, és örülhetsz, ha utána visszaáll a ciklusod...

2015. nov. 23. 22:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!