Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességnél előtte és útánna...

Terhességnél előtte és útánna kinek mennyi volt az alap testhőmérséklete?

Figyelt kérdés
Eddig sose mértem.Még két nap és tesztelhetek már nehezen bírom kivárni.Eddig mellfeszülésem van utoljára tejbelöveléskor volt ilyen. Most reggel megmértem a hőm 36.9..

2015. nov. 21. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem terhesen 36.8-36.9 volt terhesen 37-37.1 ebbol tudtam sikerult ugy is lett.Ovu utan vegig mensziig magasabb volt a megszokottnal.
2015. nov. 21. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ciklus elejen 36,3-36,4 az atlag (ebredeskor), peteeres utan 36,8-36,9 es a masodik es harmadik terhessegemnel onnan tudtam teszt elott, hogy baba lesz, mert a nem vart mensi elott kicsivel felment 37,1-37,2-re.

Utana meg neha megmertem kivancsisagbol es igy is maradt.

Sajnos a 3. baba elment, a mutet utan 2 nappal mar megint 36,4-et mertem ebredeskor es napkozben sem volt ettol sokkal tobb.

Szoval nalam ez abszolut megbizhatoan mutatja, hogy van-e terhesseg, vagy nincs.

2015. nov. 21. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez még nem jelent semmit, lutealis fázisban ennyi az átlag hő mindenkinek. Majd menstráció körül (előtte, utána pár nappal, vagy aznap) leesik. Az utal terhességre, ha nem jön meg, magasan marad a hő és pozitív a teszt.
2015. nov. 21. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem pl mindig 36,9-37 volt luteális fázisban is, mikor nem volt baba. Mikor terhes lettem akkoris 36,9 volt.
2015. nov. 21. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vezettem görbét, de terhesség előtt mindig 36,6 körül mozogtam. Aztán terhesség alatt 37,4 mindig (lázam még sosem volt). 24hkm
2015. nov. 21. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!