Terhes vagyok? Augusztus óta az az harmadik honaoja a menstruációm napjai csökkennek előtte 7 napig volt meg most három hónapja csak 3 napig. Csinaltam tesztet 3 hónapja ami pozitív volt de mivel megjött igy úgy gondoltam hogy tuti nem vagy mégis
Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 14:23
1/7 anonim válasza:
Vicces vagy.
Orvoshoz mikor kívánsz menni? Amikor elfolyt a magzatvíz?
2/7 anonim válasza:
Mi lenne ha csinálnál új tesztet, és elmennél orvoshoz? Lehet, hogy terhes voltál és elvetéltél, lehet, hogy hormongondjaid vannak, de most kapaszkodj meg, az is lehet, hogy még mindig terhes vagy.
3/7 anonim válasza:
Szélsebesen csinálnék egy tesztet ismét.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már kértem időpontot az orvosomhoz. Azért tettem fel a kérdést hogy esetleg járt már igy valaki ? Hogy terhesség esetén is menstruált. örülnék ha baby lenne a dologba ,de félek nem e hormon baj :(
2015. nov. 20. 14:42
5/7 anonim válasza:
Huh..nem semmi! Tenyleg futas tesztert es ha pozitiv akkor irany a doki mert akkor egy par vizsgalatrol mar lemaradtal! Majd ird meg mi lett.
6/7 anonim válasza:
De mond el nekem, ha valóban gyereket akarsz, akkor a pozitív teszt utáni vérzéssel miért nem jelentkeztél orvosnál? Előfordul, hogy valaki terhes, vérzik, kap gyógyszert és megmarad a baba. Ahogy az is, hogy terhes, vérzik, hiába kap gyógyszert, elmegy a baba. De a terhes, vérzik és nem megy el orvoshoz egyáltalán nem optimális megoldás. Tesztet tudsz csinálni most is, ne várj jövő hétig, nincs mire.
7/7 anonim válasza:
Barátnőmnek semmi tünete nem volt, menstruált, 3. hónap után vették észre egy orvosi vizsgálaton, hogy babát vár. Szóval igen, simán lehetsz terhes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!