1 éve próbálkozunk, lehet eddig csak az időzítéssel volt a gond?
Bocs az offért.
Először is honnan tudod, hogy akkor volt az ovulációd? Nőgyógyász igazolta? Az összes egyéb módszer nem megbízható.
Másrészt pedig ha már 1 éve nem sikerül (mégha nem is időzítetten voltatok együtt), akkor én már azért elmennék egy kivizsgálásra, persze kérdés hány évesek vagytok, mennyire ér rá a babatéma.
Ovuteszt, nyák, fájdalom és hő alapján r
tudom az ovu előtt 2 nappal tojcsis nyák és nekem 2 napig pozitív az ovu teszt illetve az ovu előtti nap már feszítő érzés az ovu napján lejjebb majd másnap felmegy a hőm.
Lehet persze, sok egészséges párnap beletelik 1 - másfél évbe, hogy összejöjjön a gyerek.
De én a helyetekben megnézetném legalább alapszinten magamat, hiszen csomó dolgot kizárhattok, és megnyugodhattok. Én úgy gondolom, 1 év után ez időszerű.
Én magamból kiindulva csináltatnék egy hormonvizsgálatot. Nőgyógyász ad beutalót 2 vérvételre. A ciklus 3 és 21. napján kell levettetni a vért. Én pl. makk egészségesnek érzem magam, teljesen tünet mentes vagyok, de mégis kiderült kissé alul működik a pajzsmirigyem. Most gyógyszerrel kezeljük, mert akadályozza a teherbeesést, és vetélést okoz.
Ezt csak azért írtam le, mert nagyon sok tünetmentes problémát kimutathat, ami könnyen kezelhető.
A párodnak pedig érdemes elmennie egy sperma vizsgálatra. Bár ez még ránk is vár, bevallom...
Egy év sikertelenség utan mar ajánlott a kivizsgálás...
Ha mi nem megyunk el most se lenne gyermekunk. Még fél év volt mire kiderult mi a baj. Elzárodott petevezeték. Maga az erre szánt vizsgálat megoldotta,utanna elsőre összejött. 1,5évig marcangoltam magam,ha tudtuk volna ilyen egyszeru a megoldás.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!