Abban szerentem kerni a segitsegeteket, hogy tobb evig szedtem a fogamzasgatlot, abba hagytam Augusztusban,2 honapig nem jott meg most meg jott es mar 2 hete menstrualok, szerintetek mikor lesz vege? Szeretnek menni orvoshoz de igy nem nagyon mennek
Pedig kellene, mindenképp beszélj egy nőgyógyásszal. Lehet nem is vizsgál. mert ez így elég rendkívüli.
3 évig szedtem gyógyszert, abbahagytam babaprojekt miatt. össze is jött.
De úgy tudom hogy nem szabat több mint 5 évig szedni, érdemes 5 évnél 1 év pihenőt tartani.
nekem volt olyan - még tiniként, hogy hónapokig nem jött meg, aztán mikor végre megjött 2 hétig tartott...mivel nagyon fiatal voltam még dokihoz menni nem mertem vele, tartott két hétig, aztán elmúlt...de ez volt a leghosszabb idő max...aztán amikor már többször is előfordult ilyen, elmentem az orvoshoz, elmondtam a problémámat, akkor írta fel a fogamzásgátlót, hogy az majd helyre hozza a ciklusaim. Aztán 5 évig szedtem míg egyszer csak elmaradt a menzeszem, elmentem a dokihoz aki azt mondta elvékonyodott a gyógyszertől a méhnyálkahártya és hagyjam abba. Abba is hagytam, akkor megint nem jött meg hónapokig..aztán megjött utána már normálisan és azóta is normálisak a ciklusaim, hogy 28 hol 35 napra jön meg, de ezt leszámítva normálisak.
szóval nem feltétlen van szükség küretre, de az biztos, hogy hormonális oka lehet, és fontos hogy megvizsgáljon a doki...hívd fel, mond el a problémád, akár neki akár az asszisztensének, és ő meg fogja tudni mondani ilyen esetben van e vizsgálat...de biztos hogy ők is azt mondják majd hogy menj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!