Miért látható a Babymark ovuteszten a kontroll csík mellett egy halvány csík is? A tájékoztatója szerint ilyenkor nincs peteérés, ha halvány, de akkor miért van ott?
Figyelt kérdés
Lassan négy hónapja nem szedek gyógyszert, de rendes ciklusom még nem volt azóta. Nem tudom, hogy van e egyáltalán peteérésem, ezért most a menzi utolsó napjától minden nap használom az ovu tesztet. Tudom, hogy ciklus közepén van általában peteérés, de mivel nekem nem behatárolhatóak az eddigi ciklusaim a gyógyszer abbahagyása után, ezért utolsó menzim óta most naponta nézem, a biztonság kedvéért. A tájékoztatóban az van, ha nincs a kontroll csík mellett csík, vagy ha van, de halvány, akkor nincs peteérés. De akkor mitől van ott mégis a halvány csík?2008. szept. 12. 22:48
1/2 anonim válasza:
Mert annyi LH hormon van a szervezetedben, hogy kimutatja halványan! Ezzel semmi gond nincs, persze így is negatív a teszt még! De ha először teljesen üres volt, akkor az már azt jelenti, hogy emelkedik!
Nekem pl.minden nap ott volt a halvány csík, a peteéréskor pedig ugyanolyan erősségűek voltak!
2/2 anonim válasza:
Minden ovu teszt mutat halvány vagy kicsit erősebb csíkot vagy egyáltalán semmit.ez azt mutatja hogy mennyi lh van..ha a csúcson van azt észre veszed mert vagy egyforma,vagy sötétebb a c.csík. de ez még sajna nem jelenti azt hogy meg is reped a tüsző. Tapasztaltam :(
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!