Ovuláció utáni 21. napon vagyok. Semmi mellfájdalom. Megjöhet még?
Figyelt kérdés
1 napig tartó cicifájás volt kb 2 napja, napközbeni hőm 37 fölött van, bár az ébredési csak 36.7-36.8.
Nem merek tesztelni...
2015. nov. 17. 16:09
1/6 anonim válasza:
a napközbeni hő semmit nem számít...de ha jól értem 7 napja késik...meddig akarsz várni? majd ha 3 hónap múlva se jön meg elmész dokihoz? lassan mehetnél az első UH-ra..hogy a frászba bírod ki hogy nem tesztelsz...
2/6 anonim válasza:
Igaza van az elso valaszolonak! Felnott ember vagy ennyit mar tegyel meg magadert,ha kesik a verzes veszel egy tesztet vagy felkeresel egy orvost! ;)
3/6 A kérdező kommentje:
vettem délután, de negatív :(
2015. nov. 17. 21:06
4/6 Vilcsianyuja válasza:
Mennyi az alaphőd? Miért nem reggeli első vizeletből teszteltél? Ha már kibírtál 7 napot tesztelés nélkül, ez a fél nap már fél lábbal is ment volna :) Tudom, hogy elvileg már ki kellene mutatnia délutániból is, de épp a napokban volt itt egy tesztelős kérdés, a 10-es teszt asszem 8 napos késésnél délutániból negatív lett. Vegyél új tesztet, és reggeli elsőnél használd fel!
5/6 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem, negatívnak látszik. 2 csík van, de nem igazán tudom eldönteni, hogy milyen színű... Várok még pár napot, hátha... Hőm megnyugodott 36.8-on 3 napja. Pé utáni 23. napon vagyok.
2015. nov. 19. 07:52
6/6 Vilcsianyuja válasza:
Mivel biztos vagy a pédben, nem vigasztalgatlak holmi "biztos később volt az ovud" dumával, a halvány teszt nem túl jó jel. Innentől kezdve én azt mondom, minél hamarabb menj orvoshoz, mert ha nem terhesség, akkor ciszta vagy hasonló nőgyógyászati probléma. Vagy kémiai terhesség volt, de már kezd felszívódni. Mondjuk, akkor valószínűleg napokon belül meg fog jönni. Ha meg mégis élő terhesség, legalább hamarabb megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!