Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek holnap mar erdemes...

Szerintetek holnap mar erdemes tesztelni?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, hogy koran nem erdemes, de az alacsony alaphom miatt kicsit felek, minel hamarabb mennek dokihoz. Szerintetek lehet akar baba? es a ciklus 33. napjan, az a hoemelkedes lehet akar a beagyazodas jele? azokban a napokban elegge szurt a koldokom alatt kb. 10 cm-el, es a pisim szaga nagyon fura lett, edeskes. Most nagyon kremes, suru folyasom van. 14-en, a tesztet este csinaltam (nem is biztam benne), csak vettem egy csomot es kiprobaltam egyet. A bajom az, hogy rengeteget jarok pisilni ejszakaneknt (most ejjel negyszer keltem fel), szoval nem tudom, hogy a reggeli pisi eleg eros- e mar. A tesztet kulfoldon vettem (ott elunk), itt nincsenek besorolva erzekenyseg szerint.

2015. nov. 16. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha csináltál tesztet, az mit mutatott?

Bíztató a görbéd, a luteális fázisból is eltel kb. 14 nap, szerintem holnap esélyesen egy közepes erősségű teszt is kimutatná. Viszont az alacsony alaphő nem tudom miért befolyásolná az orvoshoz menést, Pláne külföldön, ahol ahogy hallom, kevésbbé gyógyszerelnek.

2015. nov. 16. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Akar lehet egy felfazas is amiket leirtal.Holnap mar erdemes tesztelni ha jol szamoltam az a 14. napod. Sok sikert :)
2015. nov. 16. 19:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Negativ lett az elozo teszt, kicsit a pajzsmirigyem miatt aggodok, de nagyon orulok azoknak amit irtatok, meg akkor is, ha nincs baba, mert legalabb volt peteeresem!!! :)
2015. nov. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!