7 nappal a nem várt előtt. Szerintetek érdemes tesztelni? Mikor mutatja ki? Annyira türelmetlen vagyok
Figyelt kérdés
2015. nov. 16. 13:36
11/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Egyenlőre várok még..most érzek mell feszülést,és egy picit ingerültebb is vagyok..Remélem ezek most nem a menszes jelei
2015. nov. 17. 06:26
12/15 A kérdező kommentje:
Honnan tudom,ezt a tesztet beszerezni? Gondolom,ebay ről..de az egy csomó idő míg ide ér ?Úgy nézz ki nem,marad más csak hogy várjak..Csak ki bírom ezt a pár napot :)
2015. nov. 17. 06:55
13/15 anonim válasza:
Szia. En ma reggel teszteltem. 6 nappal a mensi elott a tegnap emlitett first risponse-al es negativ lett. Ugyhogy en is inkabb varok most meg par napot. Bar aztan lehet, hogy nincs baba es azert negativ. Majd meglatjuk. Turelmesnek kell lennunk! Eleg nehez!
14/15 A kérdező kommentje:
Én is meg várom a napját..Akkor a legbiztosabb!Szórítok mindenkinek hogy + Legyen!!!
2015. nov. 17. 17:12
15/15 anonim válasza:
Én nemvárt előtt 5 nappal teszteltem full negatívat és 2 nappal előtte halvány pozitívat. Én nem bírtam magammal és a türelmetlenség nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!