Lenne egy nagy kérdésem. Lehetséges a terhesség?
Szerintetek lehetséges az hogy egy hete kínoz hànyinger émelygés néha szészülés.
Jövőhét pénteken lenne esedékes a menzesz.
Halvànyan vagy egy tesztem hogy tudnod ide feltölteni?
Lehetséges hogy ilyen koràn vannak tüneteim?
Kizárt dolog, hogy ha még ennyi idő van menzeszig, akkor te már 1 hete hányingert és émelygést érzel emiatt. Persze, lehetsz terhes, de az 1 hete tartó tüneteidet biztos, hogy nem a terhesség okozza.
És sokszor vannak emberek, akik összetévesztik a száradási csíkot a pozitív teszttel, vagy látni vélnek olyat, ami nincs is ott. Azért a nem várt előtt majd 1 héttel nem igazán szokott pozitív teszt lenni. Az nagyon ritka!
Várd meg, hogy ha nem jön meg a vérzésed, akkor csinálj tesztet. Ha az pozitív, akkor terhes vagy.
Viszont a tüneteket ilyen korán nem érzed, szinte kizárt!
Akkor meg mi a kérdés?
Terhes vagy, ennyi.
Minden esetre veszek még teszteket
Péntekre vàrható a menzesz addig nézegetem
Szerintem bőven elég, ha pénteken megnézed, ha addig nem jött meg. Persze nem tudom, mikor teszteltél, és hogy pontosan milyet, de ahogy fentebb írták, lehet száradási csík is, de lehet az is, hogy korábban fogant, mint ciklus közepe, és ekkor már kimutatható.
Biztosat majd az orvos fog mondani, de oda is ráérsz elmenni az elmaradó menses után, ha addig nincs semmi probléma.Ha nem pontos a ciklusod, akkor megnő az esélye annak, hogy nem a kiszámolt időben eshetsz teherben.
A hányinger, émelygés, szédülés nem objektív jelei a terhességnek, csak lehetséges velejárói. Szimplán lehet egy vírusfertőzés is.
A tesztet pl. a kepfeltoltes.hu-n tudod feltölteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!