Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus 27. napján orrvérzés?

A ciklus 27. napján orrvérzés?

Figyelt kérdés
31 naposak a ciklusaim, a 27. napon tegnap reggel munkában elkezdett vérezni az orrom, rögtön mértünk vérnyomást ami 111/65 a pulzus 95 volt nálam kb mindig ennyi szokott lenni 109-115 közt mozog. Sosem vérzett még az orrom, utána nagyon sokáig nyomott a fejem. Lehet összefüggés a ciklus/baba és e között?
2015. nov. 13. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hinném.

Én sem vagyok egy orrvérzős típus. Életemben kétszer vérzett az orrom. Hogy miért, és miért pont akkor? Ki tudja.

Az utolsóra emlékszem, az pont menstruációt megelőzően volt nekem is, mert a fehér törölközőn megláttam a vért, azt hittem megjött kicsit előbb, de aztán ahogy láttam az orrom, megijedtem. :)

De nem volt semmi. Ennek vagy 15 éve...

2015. nov. 13. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
én valahol olvastam hogy a füldugulás és az orrvérzés is lehet terhestünet, mert a nyomás a testen belül megváltozik, már nem tudom hol olvastam, de írtak ilyet, azért olvastam utána mert a 6-8. hét között rendszeresen bedugult a fülem...
2015. nov. 13. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor majd jelentkezem, ha tudom mi van, de jöhet még válasz nagyon érdekel a téma
2015. nov. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!