Lehet baba? érdemes 6 nap késés esetén tesztelni?
6napja késik a mensim,a méhszájam nagyon hátul, alig érem el,bár nem szivesen végzek önvizsgálatot de kiváncsi voltam..még nem mertem tesztelni,mert már többször késett ciszta miatt. MEnsi napján és még pár napig barnás-rózsaszines volt a tisztaságibetétemen!Rosszul nem vagyok,csak pár estéje 37,1-ig felkuszik a lázmérőhiganyszála, néha kis fejfájás és hasszurkálás de inkább délutánonként!
köszi a segitséget!!!!!
igen , predictor volt! MA reggel kb 10-12 percen át éreztem hogy meg fog jönni, lett a betéten egy rózsaszines,barnásfolt és azóta semmi!
Szerintetek? :(
Sajnos nekem ma megjött,kevés van ,de eléggé faj a hasam meg a derekam hátul! Biztosan valami vírus bujkál bennünk...
Neked drukkolok :)
Sziasztok! Meg jott es az érdekes az hogy barnazva mult el,ami eddig ha jol emlékszem meg nem volt!
Eleg furán erzem magam,nincs etvagyam,es ma reggel olyan érzes kapott el hogy úr isten megint meg fog jönni?
Le kellett ulnom a furdokadra,ez valami hirtelen reakció lehetett!
Fordult mar olyan elő veletek? Koszonom!
Szia.
Nekem is megjött, ez a 4.napja, viszont érdekesen kezdődött. Semmi enyhe görcs vagy valami, másfél napig volt meg de nem erősen, azóta meg csak barnázok. Nem tudom mi ez.
Viszont én voltam úgy, hogy mejött, elmúlt és úgy éreztem, hogy megint megjön, de nem jött meg. Hormonok? Még annyi, hogy kicsit fáj a cicim, és ezt sem értem, ilyenkor nem szokott már. Mi van velünk? :(
Nem tudom :( attol tartok ismét cisztam van!
Ma elkezdett fájni a jobb oldali petefeszkem,de eleg gyorsan elmúlt !
Doktorhoz kell menni sajnos...a másik meg a fejfajasom , harom napja faj ! Nem tudom mi lehet :(
Hát az nem jó. :( Én voltam hüvelyi ultrahangon, a doki nem mondta, hogy van-e cisztám vagy nincs. Remélem nincs. Nem tudom milyen tünteti vannak.
Menj dokihoz minél elöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!