Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik gyenge negatív terhess...

Létezik gyenge negatív terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Pénteken csináltam egy negatív tesztet ami erőteljesen negatív volt. Majd vasárnap reggel csináltam de akkor nem volt erőteljes a piros része. A kép az alábbi linken látható.

[link]

2015. nov. 9. 11:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!

Olvasgattam, hogy a 14. 16.napon már mutathat ki pozitívat így arra gondoltam, hogy holnap csinálok reggel mert akkor lenne a 14.nap és majd szombat reggel. vagy inkább vasárnap reggel? Nagyon félek és már teljesen bebeszéltem magamnak a bajt főleg az ilyen "jelek" mellett.

2015. nov. 9. 12:13
 12/15 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ha jól érezted, hogy az ovud 31-én volt, akkor sem fog előbb beágyazódni a petesejt, ha a 4 nappal korábbi aktusból megtalálta egy spermium. Szóval ne a 27-i együttléthez viszonyíts. Továbbra is tartom, hogy szombat előtt felesleges tesztelned. Az az ovu utáni 13. nap, még így is elég korai. De már nagy eséllyel kimutatná a teszt. Ha akkor is negatív, akkor már tényleg megnyugodhatsz. Most, ha negatív, attól még nem lehetsz biztos, hogy később nem vált át pozitívba. Ezért érzem én feleslegesnek, hogy tesztelj. De hát te tudod. Egyébként légy felkészülve lelkileg, hogy a sok idegeskedéstől tutira késni fog a mensid, én mindig így jártam, mikor nagyon vártam, hogy megjöjjön.
2015. nov. 9. 13:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor valahogy megpróbálom kibírni szombatig ..:(
2015. nov. 9. 13:54
 14/15 anonim ***** válasza:
14.-én tesztelj. akkor megtudod. Nemvárt vagy várt elött tesztelni elég bizonytalan dolog.
2015. nov. 9. 13:55
 15/15 A kérdező kommentje:

Rendben :)

Közben mindenféle beágyazódás elleni praktikákat is csináltam...de ugyan úgy érzem a jeleket..

2015. nov. 9. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!