Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az előfordulhat, hogy a teszt...

Az előfordulhat, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet?

Figyelt kérdés

5 tesztet csinálta, abból 2 nagyon halvány pozitív, és az is csak idő után jött ki, de rózsaszín a csík. A doki egy petezsákot látott 2 nappal ezelőtt. Aznap délután teszteltem kétszer, az a kettő időn túl pozitív lett de nagyon halványan. A többi 3 negatív. 4 One Step (10es) és egy kazettás Facelle-t csinátam (25ös). 2 hét múlva vissza kell mennem, a doki azt mondta, hogy még bármi lehet. Nagyon félek, hogy mégsincs baba, annyira vártuk már! Szerintetek az előfordulhat, hogy a tesztek nem mtatják ki rendesen? Vagy hogy majd később lesznek pozitívak? Vagy ez már azt jelenti, hogy nincs baba és valamit elnézett az orvos?

12.-én kéne megjönnie, nagyon korai még...

2015. nov. 8. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez így egy nagy katyvasz... ha már petezsák van, 1-2 hete késik a verzésed és 5-6 hetes terhes lehetsz. Ez egyféleképpen lehet, ha nagyon korai peteérésed volt. Ilyenkor a tesztek már erős pozitívak szoktak lenni, de ritkán vannak kivételek, akinél nem választódik úgy ki a hcg a vizeletben. Szerintem most csak a következő uh-nál lehet majd biztosat tudni. Mekkora a petezsák? Egyáltalán biztos, hogy petezsákról van szó? Mi áll pontosan a leleten?
2015. nov. 8. 12:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez az, ami miatt én is aggódok. Nem késik még a menzeszem. Sőt, még 4 napom van, amíg meg kéne jönnie. Mégis a doki látott egy petezsákot. Amit én még lehetségesnak tartok, hogy az előző ciklus legvégén fogant, utána megjött és most kb 4 hetesen a doki látta. De akkor meg erősebbnek kellene lennie a teszteknek. Nem értem... Biztosra mondta, hogy petezsák, de nem mondta, hogy mekkora. Annyit mondott, hogy megnagyobbodott méh, 15,7 mm endometrium és petezsák látható.
2015. nov. 8. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Ekkora méhvastagság, és petezsák terhességet jelent szerintem. Most próbálj meg megnyugodni és nyugalomban várni pár napot, talán ne is tesztelj addig. Ha pár nap múlva tesztelsz, már pozitívnak kellene lennie, de olvastam már olyat, hogy valakinek csak jóval később lett pozitív. Szóval az orvosi vizsgálatban bízz a legjobban.
2015. nov. 8. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Valami miatt nem választódott ki elég hcg a vizeleteddel. Nagyon ritkán de előfordulhat. Amit látott az orvos, abból indulj ki! Nem érdemes tesztelgetni sem...kb. ugyanazt mutatta mind, viszont ott van a petezsák! Nem egy szabályos ciklus közepi tüszörepedés, de van ilyen. Teherbe estek már menstruáció napján is!

Nyugalom!!! Szurkolok hogy egészséges babád legyen! Majd számolj be, mi újság!

2015. nov. 8. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ez anno az en kerdesem volt. Termeszetesen nem voltam terhes, pozitiv tesztem se volt, es idoben is jott meg. Persze nem azt mondom, hogy ennek ellenere nem lehetseges, hogy te az vagy, csak azt, hogy nem kellene meg beleelned magad. Mindenesetre drukkolok, a tobbi kerdesed is olvastam, majd ird meg, hogy vegzodik a dolog.

2015. nov. 8. 20:26
 6/8 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló, az én helyzetem ugyan ilyen, mit amit abban a kérdésben leírtál. Az a baj, hogy már nagyon beleéltem magam, hogy baba lesz, és itt a gyakorin többen is azt mondták a tesztjeimre, hogy pozitív. Nagyon rossz lenne, ha ezek után megjönne. Az viszont tény, hogy meg is mutatta, amit látott, és utána itthon rákerestem, és pont olyan most, mint a képeken... 20.-án meglátjuk mi lesz... Nagyon reménykedek.
2015. nov. 8. 21:09
 7/8 A kérdező kommentje:
terhesség volt, de elment a baba :(
2015. nov. 27. 20:17
 8/8 mandiga ***** válasza:
Nagyon sajnálom. :(
2015. nov. 28. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!