Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One step teszt már kimutatná?

One step teszt már kimutatná?

Figyelt kérdés
26-28 naposak a ciklusaim, de volt mar 24, sőt 30 napos is. A 17 ciklus napon volt a peteteresem, ovulacios teszt mutatta ki. Ma vagyok a 28. ciklus napon. Nem jott meg, a one step teszt pedig negatív. 10.-11. dpo-n vagyok. Tegnap görcsölt és szurkált a hasam, de nem jott meg. Mar ki kellene mutatnia egy ilyen érzékeny tesztnek?
2015. nov. 8. 10:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor abból is lehet még bármi. 😊 Szorítok! Írd meg, ha van valami fejlemény! Amúgy hány napod van még a nemvártig?
2015. nov. 8. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Még 4-6 nap. De szerdán megyek dokihoz, remélem nem jön meg addig!

Neked mennyi idő van a nemvártig? Szoktad mérni a hőd?

2015. nov. 8. 21:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam, de eldöntöttem, hogy a jovo hónaptól mérni fogom, ha most nem jön össze. Elvileg mar meg kellett volna jönnie, ha a korábbi ciklusaimat nézem. De mivel most későn volt a peteeresem talán egy két nap...
2015. nov. 8. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha később volt peteérésed, annyival később is fog megjönni, ugyanis a második fázis az egyforma ugyanazon nőnél, a peteérés lehet előbb, vagy később, de a második rész, az ugyanannyi nap.

Az vagyok, aki megkérdezte, hogy reggel csináltál-e tesztet.

2015. nov. 9. 10:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Először azt hittem, hogy mivel ilyen későn volt, valami gond van a hormonjaimmal, ha ugyanakkor jön meg, mint szokott. De ugy tűnik ez a része rendben van! 😊
2015. nov. 9. 20:59
 16/16 A kérdező kommentje:
A 31. napon megjött...
2015. nov. 11. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!