Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek a Predictor...

Van valaki akinek a Predictor Early teszt fals pozitív eredményt hozott? És esetleg véleménye a Fastest webáruházból rendelt terhességi és ovulációs teszekről valakinek?

Figyelt kérdés

2015. nov. 8. 07:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

Értem, nem zárom ki, én elôször használtam és nem volt gond. Az xepillel, one steppel, coraxszal sokszor teszteltem, azokkal sem volt gondom, egyértelmû negatív vagy pozitív volt.

2015. nov. 9. 19:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönom szépen a válaszokat és hogy megosztottátok velem a tapasztatokat.Nekem úgy néz ki tévesen mutatott + ,mert ma 5 nap késés után visszaesett a hőm és valószínű meg fog jönni. Amúgy itt a szétszedett teszt.Azert szedtem szét,mert így jobban látszik [link] Mégegyszer köszönöm! A kismamáknak pedig gratulálok és boldog babavárást.
2015. nov. 10. 06:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem volt egy kémiai terhességed...
2016. jan. 22. 13:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehetett, de következő hónapban összejött a baba.😊 Most 11 hetesek vagyunk. 😊
2016. jan. 23. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!