A Jónás modszerről olvastam, s hallom, hogy sokan használják. Viszont sehogy nem enged fel az oldalra. Hogy jutok oda fel? A másik fontos hogy mi az az Aviva?
Figyelt kérdés
A Mi városunkban most nagy sikere van olyan pároknál akiknél eddig nem jött össze a babó!2008. szept. 12. 10:01
11/19 A kérdező kommentje:
a www.astro.hu-ide nem enged az internet explover
2008. szept. 12. 14:31
12/19 A kérdező kommentje:
A második email cimnél mit keressek,mert az oldalon vagyok,de v.mi pénzes témárol ír.
2008. szept. 12. 14:43
13/19 A kérdező kommentje:
Nem megy,mert a pontos időt nem tudom,hogy hány orakkor születtem.
2008. szept. 12. 14:46
15/19 anonim válasza:
az pedig kelleni fog! hivd fel anyukad, o biztosan tudja, talan apukad is :)
16/19 A kérdező kommentje:
Mivel a szüleim nem rég meghaltak így már nehéz ......
Muszály a pntos időpont?Kb re nem lehet menni?
2008. szept. 12. 15:22
17/19 anonim válasza:
nemtudom.. hagyd uresen, vagy probald ki minddel, vagy menj el asztrologushoz.. en kiskorom ota tudom, hogy este 9kor szulettem, te amikor pici voltal, nem kerdezted meg?
vagy ami jobb: nezd meg a szuletesi anyakonyvi kivonatod, hatha benne van!!!!
(muszaj pontos j :)
sok sikert!
18/19 A kérdező kommentje:
Tényleg!!!Milyen igazad van!Már is megnézem!!Köszönöm szépen!
2008. szept. 12. 16:27
19/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs benne a pontos idő!!!
2008. szept. 12. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!