Másnak is fájt peteéréskor a petefészke? Gyakori dolog ez?
nekem is fáj olyankor a petefészkem!!nem is kicsit!!
nem mindenki érzi meg amúgy!
Én sokáig nem éreztem semmit, aztán elkezdett fájni középidőben a petefészkem, nem is kicsit. Elkezdtem figyelni, és egyértelmű volt, hogy ekkor van a peteérésem. Elég kellemetlen, viszont a szex nem fáj ettől még.
Ja, és igen, segített a teherbeesésben, mert tök egyértelművé tette a ciklusom. Lányaink az első próbálkozós hónapban megfogantak.
Nekem is szokott. Volt , hogy egy hirtelen mozdulattól is hirtelen nyilalló fájdalmat éreztem.
A szex alatt is volt, hogy fájt, de persze tűrhetően. De legalább tudom, hogy mikor van:) És legalább tuti, hogy van, én ennek is örülök:))
6 - 18:00
Köszönöm, pont ugyan ez a helyzet. Akkor e miatt nem kell aggódnom, és rendben vagyok :)
Amúgy 11 hetes kis boldog kismama vagyok :) Mert ráéreztem mikor jó, és pont úgy jött össze, hogy együttlét után 1-2 órára lett tüszőrepedésem. előtte éreztem hogy készül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!