HIsztek abban, hogy az Lh teszt vizeletből már későn mutatja ki a tüszőrepedést? MIkor + a teszt, akkor már lehet meg is történt az ovuláció?
Én nem hiszek benne. Ez azt jelentené, hogy az LH hormon csak 24 órás késéssel jelenne meg a vizetelben.
Ezzel szemben itt egy tesztsorozat: [link] Ha megnyitjátok, láthatjátok, hogy az illető nő tesztelt reggel, délben és késő délután, több napon át. Pozitív tesztje két napon keresztül volt késő délután. Ugyanaznap, csak 4 órával korábban még negatív volt a teszt.
Ez azt jelenti, hogy 4 óra alatt kimutathatóan megnövekedett a VIZELETBEN az LH hormon mennyisége. Nem kellett hozzá 24 óra.
Ettől függetlenül szerintem előfordulhat és elő is fordul, hogy este pozitívat tesztelsz, és még aznap megvan az ovuláció. MInden további nélkül. Nem kötelező, hogy az ovu csak másnap vagy harmadnap következzen be.
Sziasztok!
2 napi full pozi Lh teszt utáni 1.negatív napon esett közületek valaki teherbe? Mi most ekkor próbáltuk. És gyanítom, hogy most nekem is a 2. pozi napomon volt a tüszőrepedés. Utána voltunk együtt csak reggel és este, tehát már a negatív napon.
Várom a válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!