Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek ha egy nappal...

Terhes lehetek ha egy nappal a menstruáciom előtt szeretkeztem a barátommal és belém csúszott az óvszer?

Figyelt kérdés
Amint fent említettem ez lehetséges? Vettem be esemény utáni tablettát is, mert akármi előfordulhat, de így hány % esély van arra, hogy terhes lehetek?

2015. nov. 3. 12:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De én meg az ötös sorszámú válaszadóhoz beszélek :)
2015. nov. 3. 19:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Alapból 100%-ról indulunk,ha két lehetőség van,ami jelen esetben az igen/nem akkor ha a 100-at elosztom kettővel,az felénk 50... Mi volt ebbe nehéz? 5-ös voltam.
2015. nov. 4. 00:23
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 és szerinted ez matematikailag helytálló? Ugyanannyi esély van arra, hogy terhes mint arra hogy nem? Hülye-e vagy?
2015. nov. 4. 09:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Netán te meg tudod mondani hány százalék esélye van? Hülye e vagy?Elmegy orvoshoz,és kiderül.
2015. nov. 5. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!