Láttok halvány csíkot?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy rossz minőségű a kép,de csak telefonnal tudtam fényképezni. Ma vagyok a 11.dpo-n és nem első vizeletből készült. Szerintem megbolondultam,mert látom rajta a 2.csíkot .
2015. nov. 3. 08:35
1/10 Rockmokus válasza:
Szia! Hát tényleg elég pixeles. ha nem nagyítok rá akkor tényleg olyan mintha lenne ott valami de ha ránagyítok akkor nem. Szerintem csinálj másikat.
2/10 anonim válasza:
Ez negatív, és NAGYON korán van még. 4 nap múlva tesztelj.
4/10 anonim válasza:
A masodik kepen jobban latszik.Halk gratula :)
6/10 A kérdező kommentje:
Miért? 10-es women secret :)
2015. nov. 3. 09:53
8/10 anonim válasza:
mert én most vadászok érzékeny tesztet, ami legalább működik is (nem mint a gabriel és tsai) :D köszi! és gratulálok, vigyázz magatokra!
9/10 A kérdező kommentje:
Még nem akarom beleélni magam,de látom én is azt a csíkot és nem kell hunyorgatnom sem,meg forgatni sem a tesztet. Bárcsak erősödne! :) Köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 3. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!